Felhívás

droszler | 2018. február 21 19:20:27 | kultúra |
Felhívás

húsvéti locsolóvers beküldésére

 

A 2018. évi Húsvéti Vásáron locsolóvers-fal kerül felállításra Szombathely Fő terén. Keressük azokat a hagyományos falusi és városi, valamint új locsolóverseket, amelyek a versfalon megjelenhetnek.

A beküldött locsolóversek közül előminősítést követően 16 db kerül kiválasztásra, amelyek - a beküldő nevével - Szombathely város honlapján (www.szombathely.hu) és a Fő téren felállított locsolóvers-falon lesznek megtekinthetők. A 16 locsolóvers közül szavazás útján kerül kiválasztásra a szombathelyiek és a vásári közönség tetszését leginkább elnyerő vers.

Szavazni 2018. március 18-tól március 29-én 12.00 óráig lehet a www.szombathely.hu honlapon, valamint a Húsvéti Vásárban erre kijelölt pavilonban.

Az így megjelent versek beküldői/alkotói elismerésben, a közönségszavazat alapján legjobbnak ítélt 3 vers beküldője díjazásban részesül:

-          1. helyezés: 4 főre szóló belépőjegy a Gyermek Hollywood Classics előadására a Savaria Szimfonikus Zenekar felajánlásából, valamint 4 főre szóló családi vacsora a megújult Pannónia Étteremben;

-          2. helyezés: 4 főre szóló mozijegy az AGORA Savaria Filmszínházban egy tetszőlegesen kiválasztott filmre;

-          3. helyezés: 4 főre szóló belépőjegy a Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum felajánlásából.

Beküldési cím: titkarsag@agora-savaria.hu

Beküldési határidő: 2018. március 10.

Formátum: e-mail, csatolt Word dokumentum.

Kérjük a pályázó adja meg nevét, életkorát (amennyiben 14 év alatti a beküldő), lakcímét, e-mail és telefonos elérhetőségét, valamint hozzájárulását a vers, valamint az alkotó nevének közzétételéhez.

További információ kérhető: Prieger Szabolcs igazgatóhelyettestől a 94/312-666  telefonszámon, valamint e-mailben az info@agora-savaria.hu címen.

AGORA Szombathelyi Kulturális Központ


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.